Obiady

Znajdź pomysł na szybki obiad i zaskocz swoich najbliższych wyjątkowymi aromatami

PIKANTNA PAELLA Z CHORIZO

KUCHNIA HISZPAŃSKA

PIKANTNA PAELLA Z CHORIZO

SPAGHETTI AGLIO OLIO E PEPERONCINO

KUCHNIA WŁOSKA

SPAGHETTI AGLIO OLIO E PEPERONCINO

PIEROGI Z TRUSKAWKAMI

KUCHNIA POLSKA

PIEROGI Z TRUSKAWKAMI

KURCZAK W ZATARZE Z KASZĄ BULGUR, GRANATAMI I MIĘTĄ

KUCHNIA ORIENTALNA

KURCZAK W ZATARZE Z KASZĄ BULGUR, GRANATAMI I MIĘTĄ

Zielony makaron z cukinią i pesto z rukoli

Cukinię przy pomocy obieraczki kroimy wzdłuż, tworząc warzywne tagliatelle.

Zielony makaron z cukinią i pesto z rukoli

Łosoś pieczony z koperkiem i cytryną

Filety z łososia myjemy i osuszamy. Układamy w naczyniu żaroodpornym.

Łosoś pieczony z koperkiem i cytryną

Penne z mięsem mielonym w sosie pomidorowym

Makaron gotujemy al dente w dużej ilości osolonej wody.

Penne z mięsem mielonym w sosie pomidorowym

Zupa krem z pomidorów i czerwonej papryki

Szalotki wraz z czosnkiem drobno siekamy i smażymy na oliwie przez 5 minut.

Zupa krem z pomidorów i czerwonej papryki

Bakłażan faszerowany ryżem i pomidorami

Umyty i osuszony bakłażan przekrawamy wzdłuż. Przy pomocy łyżki wydrążamy miąższ. Bakłażan układamy na blasze, dokładnie solimy i polewamy oliwą.

Bakłażan faszerowany ryżem i pomidorami

Stek z pieczonymi ziemniakami

Smażony stek wołowy z rostbefu, podany z chrupiącymi, pieczonymi ziemniakami.

Stek z pieczonymi ziemniakami

Newsletter

Jeśli chcesz otrzymywać informacje o nowych produktach, poradach i artykułach zaprenumeruj nasz Newsletter.